logo 900classic.nl
» home | | » openingstijden | tel: 023 - 5423619
 
saab900
Saab aero 900

TOTALE SAABZORG

accu’s, banden, uitlaten en remmen

Accu’s

Met name in de winter merkt u snel genoeg dat uw accu niet meer optimaal presteert. Door de kou treedt extra weerstand op waardoor de belasting op de accu nog groter wordt. Wij kunnen uw accu testen en indien nodig ter plekke vervangen.

Banden

Wij adviseren Nokian banden (die door SAAB af-fabriek ook werden gemonteerd) vanwege de rijeigenschappen en de gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Wij kunnen zowel zomer- als winterbanden uit voorraad leveren. Banden kunnen terwijl u wacht worden gebalanceerd en gemonteerd. uiteraard kunnen wij ook alle andere beroemde merken banden leveren en monteren.

Uitlaat

De kenmerkende Turbo-uitlaatsound van een SAAB komt het best tot zijn recht met originele uitlaatdelen. Om irritante bijgeluiden te voorkomen, is het van belang dat een uitlaat op correcte wijze wordt gemonteerd. Dat wil zeggen met de juiste rubbers, beugels en bevestigingsmaterialen. Het spreekt vanzelf dat wij u deze service kunnen bieden. Onze tarieven zijn concurrerend.

Remmen

Niemand zal ontkennen dat een goede remwerking essentieel is voor uw eigen veiligheid en die van medeweggebruikers. Remblokken en –schijven zijn slijtagedelen die – afhankelijk van uw rijstijl – regelmatig tot vaak vervangen dienen te worden. Remwerking is voor ons een aandachtspunt bij elke onderhoudsbeurt.

 


background saabconsult